NM 2008 - Bijgewerk: 16 april 2018

Mantelzorgers kunnen elkaar online helpen!


We helpen: online een agenda aanmaken, je netwerk activeren en elkaar helpen wordt makkelijker.

In Nederland helpen meer dan 2 miljoen mensen anderen, die om wat voor reden dan ook langdurig hulp nodig hebben. Ouderen, chronisch zieken, gehandicapten. Voor deze groep mensen hebben wij Helpjemee.nl ontwikkeld.

Met Helpjemee.nl kan iedereen een eigen online agenda aanmaken. U kunt ook anderen (familie, vrienden, buren, collega’s) uitnodigen om mee te helpen. In de agenda voer je taken in. Deze taken kunt u dan in uw netwerk van familie, vrienden, buren en collega’s uitzetten en u vraagt daarmee deze helpers om taken op te pakken.  U kunt berichten uitwisselen en op die manier iedereen in uw netwerk laten weten hoe het met de hulpbehoevende gaat. Ook is het mogelijk om een SMS’je of e-mail te krijgen als herinnering voor uw taak.

Registreer meteen en maak uw eigen agenda en nodig familie, vrienden en buren uit om mee te helpen. Helpjemee.nl is een initiatief van bureauvijftig en is tot stand gekomen met subsidie van de provincie Noord-Holland en in samenwerking met het steunpunt mantelzorg Tandem.  De doelstelling is om elkaar helpen makkelijker en vanzelfsprekend te maken. Het gebruik van Helpjemee.nl is gratis.


Mantelzorgers kunnen elkaar online helpen!

U bent hier: HOOFDPAGINA > We helpen